Despre Noi

   

 

   Misiunea Fundatiei pentru Promovarea Sanctiunilor Comunitare este de a promova si sustine masurile comunitare in Romania prin asigurarea executarii eficiente a sanctiunilor si masurilor comunitare, extinderea oportunitatilor alternative la executarea pedepselor custodiale, furnizarea serviciilor sociale in vederea reintegrarii sociale a persoanelor care au comis infractiuni sau care se afla in risc de delincventa, initiarea si sprijinirea proiectelor destinate dezvoltarii sanctiunilor si masurilor comunitare.

   Pana in prezent Fundatia pentru Promovarea Sanctiunilor Comunitare a dezvoltat trei ateliere de munca in folosul comunitatii, destinate executarii obligatiei de munca in folosul comunitatii, in conditii de precisa supraveghere si protectie a individului. Atelierele sunt localizate în Brasov (funcţional din 2009), Bucuresti (funcţional din din 2011) şi Timisoara (funcţional din 2012), avand ca activitate principala dezmembrarea manuala deseurilor de echipamente electrice si electronice. Rezultatele pozitive intregistrate de-a lungul anilor, creioneaza proiectul „Ateliere de munca in folosul comunitatii” ca un model de buna practica in executarea obligatiei de munca in folosul comunitatii.

   Rezultatele pozitive inregistrate de-a lungul anilor, creioneaza proiectul „Ateliere de munca in folosul comunitatii” ca un model de buna practica in executarea obligatiei de munca in folosul comunitatii.